OFİSHCİ - İnegölde ofis mobilyası imalatı ve satışı

0 532 711 19 80
OFİSHCİ | Bursada ofis mobilya imalat ve satışı | İnegölde ofis m çalışma saatleri 09:00 - 18:30 arasındadır.

Bursa İnegölde ofis mobilyası imalatı ve satışı gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Kurulduğu günden bu yana özellikle ofis mobilyası sektöründe öncü olan OFİSHCİ, Türkiye'nin en çok tercih edilen markalarından biri haline geldi. Genç ve dinamik kadrosu ve müşteri memnuniyetini en üstte tutan OFİSHCİ, 10 bin metrekarelik kapalı alanda üretimlerine devam ediyor.

İNEGÖLDE OFİS MOBİLYASI SATIŞI

Yurt içine gerçekleştirdiği satışların yanı sıra yurt dışına ihracatlarını da sürdüren OFİSHCİ, insanı ve aileyi ön planda tutarak yaşam stillerine uygun ve ekonomik ürünler üretmeyi ilke ediniyor.
OFİSHCİ yönetici ve alt yönetici takımlarının yanı sıra makam takımları, oturma grupları ve ofis koltukları, toplantı masaları ve oturma grupları, bankolar, dolaplar ve buna benzer birçok ürünü müşterilerine sunmayı sürdürüyor.

OFİSCHİ İNEGÖL MOBİLYA İMALATI

Siz de ofis mobilyası satın almayı düşünüyorsanız, Sanal Şirket'te bulunan OFİSHCİ sayfasını inceleyebilirsiniz. OFİSCHİ'nin Yeniceköy Mahallesi Mobilya Caddesi Bursa Karayolu 7 .km, 16400 İnegöl/Bursa adresini ziyaret edebilir, (0224) 715 83 15 numaraları telefondan OFİSCHİ ile iletişime geçebilirsiniz. Firmayla görüşerek aklınızdaki soruları sorabilir ve fiyatlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

İnegöl Ofis ve Büro Mobilyaları, İnegölde ofis mobilyaları, İnegölde büro mobilyaları, Bursa ofis ve büro mobilyaları için OFİSHCİ Sanal Şirket sayfasını inceleyebilirsiniz.

facebook'ta paylaş
twitter'ta paylaş


Kullanıcılar Şunlara'da bakıyor

Mobilya Firmaları
Bursa Mobilya Firmaları
Bursa Inegöl Mobilya Firmaları


OFİSHCİ | Bursada ofis mobilya imalat ve satışı | İnegölde ofis m

Bilgiler

9487
Yetkili
Osman Sevim
Telefon
0 224 715 83 15
Web
http://www.ofishci.com.tr
Yol Tarifi Al

Adres

İlçe / İl
Inegöl / Bursa
Orhaniye mh. Mehmetcık cd.no 9 Ankara yolu üzeri 1.km İnegöl