0 531 708 82 82
Isıkar İklimlendirme | Gaziantepte klima servisi | gaziantepte p çalışma saatleri 09:00 - 18:30 arasındadır.

isikar-teknik-isitma-gaziantepte-klima-servisi-gaziantepte-petek-temizligi-yapanlar-gaziantepte-kombi-bakim-onarim-isleri-gaziantepte-klima

Gaziantep bölgesinde klima servisi , kombi bakım arıza hizmeti vermekteyiz.

Klima Bakımı

Klima cihazlarının temel işlevi, maksimum performans ve verimle ortamın sıcaklık değerlerini istenilen düzeyde sabit tutmaktır. Ancak; kullanım ile cihazların iç ve dış ünite serpantin (ısı değiştirici) yüzeylerinde, iç ünite filtrelerinde biriken kir ve toz, ısı transferini olumsuz etkiler. Sistemde verim düşümünün yaşanmaması, aşırı zorlanmadan dolayı arızaların oluşmaması için bakımlarının zamanında yapılması gerekir. Verim düşmesi, enerji sarfiyatının önemli oranda artmasına neden olur. Bu işlemlerin konutlar, bürolar, banka şubeleri, mağazalar, vb. gibi yaşam birimlerinde yaz başlangıcında ve kış başlangıcında olmak üzere yılda ortalama iki kez yapılması tavsiye edilir. Bakımda Yapılması Gereken İşlemler:

  • Bakım esnasında uygulanan temel işlemler;
  •  Evaporatör hava emiş filtrelerinin kontrol ve temizliği
  •  Ünitelerin genel kontrolü
  •  Evaporatör ve kondenser yüzeylerinin kimyasal ile temizliği
  •  İç ve dış ünite fan temizliği
  •  Drenaj hatlarının kaçak, eğim ve temizlik kontrolleri, gerekli ise temizliği
  •  Kumanda ayarlarının kontrolü, basit çalışma testinin yapılması

Yukarıda belirtilen bakım periyodunun dışında azami 15 günlük periyotlarda cihaz filtrelerinin eğer mümkünse ılık basınçlı su ile veya basınçlı hava ile temizlenmesi gereklidir. Eğer cihazlarda (özellikle kanallı klimalarda) kullanılan filtreler elyaf esaslı ise, filtrelerin kullanımı ve ortama bağlı olarak yaklaşık 4 ila 6 aylık periyotlarda yenisi ile değiştirilmesi tavsiye edilmektedir.

Kalorifer petek temizliği kış mevsiminin gelmesiyle hem ev hem de bina ortamları için en önemli ve en vazgeçilmez detaylardan biridir. Petek temizliği yapılmayan kalorifer kombi ve peteklerde arızalar oluşmakta ve ısı oranı düşmekte ya da petek ve tesisat borularında hava yaparak ısının tam anlamı ile kaybolması demektir. Bu nedenle belirli aralıklarla kalorifer temizliği yapılmalıdır. Peteklerin temiz olması içerisinde su dolaşımına rahatlık kazandıracağı için her hangi bir arızaya sebep olmamaktadır. Kalorifer petekleri özellikle kış ayları gelmeden temizlenmesi gereken sistemlerdir. Kış aylarında da bu temizlik işlemi yapılabilse de özellikle kış ayına girmeden yapılan temizlik işlemi oldukça sağlıklı ve uzun ömürlüdür. Ancak kalorifer temizleme işlemi gelişigüzel yapılmaması gereken bir işlemdir. Gelişigüzel yapılan temizlik işlemlerinde sonuç yine aynı olacaktır. Uzman kurumlar ile bu temizlik işlemi yapılmalıdır.

Temizleme İşlemi İçin Neden Profesyonel Kurumlar Tercih Edilmelidir?

Firmamız İzmir vüm ilçelerinde Kalorifer temizleme petek temizleme kalorifer tesisat temizleme ve kombi bakımı hizmeti vermektedir.Kalorifer petek temizliği  işlemi alanında uzman olan kişiler tarafından yapılmalıdır. Kalorifer petek temizliği gelişi güzel yapıldığı zaman yeniden eski halini alma oranı oldukça fazladır. Bu nedenle işinde uzman kişilerin temizleme ve bakım işlemlerini gerçekleştirmesi gerekmektedir. Petekler tıkanabilir ve bunun için gelişigüzel açma yöntemleri tercih edildiğinde petekler kullanılamaz hale gelebilir. Bu süreçten sonra su kaçakları meydana gelebilir ve hem ev hem de bina dışı için ciddi sorunlar ortaya çıkabilir. Bu nedenle alanında uzman olan firmamıza gelerek, su kaçağı, kalorifer yüzeyi, kalorifer temizliği gibi çalışmalarınızı gönül rahatlığı ile kurumumuzdan yapabilirsiniz.

KOMBİ MONTAJI VE PROJE

 

YENİ ALDIĞINIZ EVİNİZİN EKSİKLERİNİ BİZ TAMAMLAYALIM...

KOMBİ + MONTAJ + PROJE GAZ AÇMA

KOMBİ ARIZA TESPİTİ

Her eşya gibi kombilerde, eskimeye veya arıza yapmaya elverişli olarak üretilmektedir. Hangi marka kombi olursa olsun, zamanla mutlaka arıza yapması mümkündür. Sıkça kombinin arıza açmaması için, mutlaka her yıl düzenli olarak bakım yaptırmanız gerekmektedir. Firmamız, Kombi arıza servisi olarak siz değerli müşterilerimize, 7 /24 hizmet sunmaktadır. Ücretsiz danışma hizmetimizle, kombinizle veya arızası ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Firmamızın, kombi arıza, bakım, servislerinden ve danışma hizmetlerinden ücretsiz olarak, yararlanabilirsiniz.Havaya verdiği zarar nedeniyle, katı ve kimyasal yakıtların yerini, doğal gaz almaktadır. İnsanlar, devamlı büyümekte olan yerleşim yerlerinde, katı ve kimyasal yakıtlardan dolayı, nefes almakta zorlanmaktaydılar.





facebook'ta paylaş
twitter'ta paylaş


Kullanıcılar Şunlara'da bakıyor



Isıkar İklimlendirme | Gaziantepte klima servisi | gaziantepte p

Bilgiler

11882
Yetkili
İbrahim Halil
Telefon
0 531 708 82 82
Web
-
Yol Tarifi Al

Adres

İlçe / İl
Araban / Gaziantep
Fatih mah. 22020 Nolu cad. No:7/B Şehitkamil Gaziantep