Güleryüz Salça Fabrikası | Hatay biber salçası | Hatay domates salçası

Güleryüz Salça Fabrikası çalışma saatleri 24 saat arasındadır.

Güleryüz Salça Fabrikası, Hatay biber salçası ve Hatay domates salçası üretimini sürdürüyor.

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden biri olan salça, sabah ve akşam öğünlerinde sofranın değişilmez lezzetlerinden biri olarak yerini alıyor. Yemekler için ideal bir lezzet olan salçalar, Hatay'da Güleryüz Salça Fabrikası'nda hijyen kurallarına uygun şekilde üretiliyor, paketlendikten sonra tüketicilerle buluşturuluyor.

HATAY BİBER SALÇASI

Güleryüz Salça Fabrikası olarak kurulduğumuz ilk günden bu yana Hatay'da insan sağlığına uygun üretimler yapıyor, en sevilen ürünleri sofranıza getiriyoruz. Siz de Güleryüz Salça Firması'nın ürettiği Hatay biber salçası ve Hatay domates salçasını gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Lezzet testlerinden tam not alan, organik ve doğal şekilde üretilen domates ve biber salçalarımız, steril olarak tüketicilere sunuluyor.

Güleryüz Salça Fabrikası, Hatay biber salçası ve Hatay domates salçası üretimlerini sürdürüyor. Hatay'ın birçok noktasında ve çevresinde faaliyetlerine devam eden Güleryüz Salça Fabrikası, kaliteli malzemeleri kullanarak en iyi salçaları, en uygun fiyatlarla hazırlıyor.

HATAY DOMATES SALÇASI

Siz de Hatay'da biber salçası ve Hatay'da domates salçası satın almak istiyorsanız, Güleryüz Salça Fabrikası'nı ziyaret edebilirsiniz. Hatay biber salçası ve Hatay domates salçası için Sanal Şirket'te bulunan Güleryüz Salça Fabrikası'nın telefon numarası olan 0 534 730 84 86'yı arayabilir, firmamızın adresini öğrenebilir ve firmamızla direkt olarak iletişim kurabilirsiniz. Hatay biber salçası ve Hatay domates salçası konusunda aklınızdaki soruları sorabilir, fiyat konusunda bilgi alabilirsiniz.

facebook'ta paylaş
twitter'ta paylaş


Kullanıcılar Şunlara'da bakıyor



Güleryüz Salça Fabrikası

Bilgiler

12529
Yetkili
MAHİR GÜLERYÜZ
Telefon
0 534 730 84 86
Web
http://
Yol Tarifi Al

Adres

İlçe / İl
Antakya / Hatay
BOHŞİN MAHALLESİ BOHŞİN SOKAK, ANTAKYA, Hatay, 31000, Türkiye